Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.
Ønskeliste 2019

Få styr på ønskelisten til jul: Gode julegaveønsker til køkkenet

Vi ved at juleaften kommer hvert eneste år. Alligevel er det meget få os, som ved, hvad vi vil give af gaver til vores nærmeste før end i sidste øjeblik. Til dem, som måtte have svært ved at finde den perfekte gave, har vi derfor lavet denne lille liste/guide.
I og med at vores ekspertise ligger indenfor køkkenudstyr, så vil disse anbefalinger bygge på hjemmets vigtigste rum, køkkenet. Gaverne kan gives til både mænd og kvinder i næsten alle aldre. Vi vil dog ikke anbefale gaverne til de allermindste.. Der tror vi dog, at de vil blive en smule skuffede, når de finder gaven frem fra under træet 🙂

Giv en kniv

Der er intet som at skære med en splinterny kniv. Denne følelse kender alle, som har stået med en velslebet kniv i hånden. Det gode ved denne gave er, at næsten alle som ikke har knive af højeste kvalitet vil blive glade for denne gave. Desuden er det en gave, som man som “giver” kan være sikker på vil blive brugt tit og ofte. Personligt synes vi, at de bedste gaver er dem, som man ved at modtageren vil komme til at bruge – og knivene er derfor et oplagt valg. Her på siden har vi mange forskellige knive fra forskellige udbydere.
På denne liste mener vi dog at have det helt perfekte mærke, nemlig Yaxell.
Yaxell er et japansk knivmærke, som står bag nogle af verdens bedste og skarpeste knive. Knivene fra Yaxell bygger på stærke traditioner – og en kniv fra Yaxell er lavet på samme teknik som et samurai-sværd. Der er forskellige serier fra Yaxell og prisen varierer alt efter, hvor mange lag knivbladet består af. Fælles for alle serierne er dog, at kvaliteten og håndværket bag er helt eminent. En kniv fra Yaxell er altså langt fra engangsservice – men derimod en genstand man kan have i mange år frem, uden at den mister sin evne til at skære. Se vores store udvalg af verdensklasse-knivene her.


Yaxell knive

Gin er et sikkert win

Gin bliver mere og mere populært i det danske land. Primært kender man gin fra den klassiske drink, Gin & Tonic – men det er ikke kun i denne drink at gin gør et fremragende stykke arbejde. Gin er en universel spiritus, som meget få ikke kender og ikke kan lide. Her på siden har vi et imponerende udvalg af gin, du normalt ikke finder i dit lokale supermarked. En god flaske gin, to super tonicvand og en lille æske chokolade eller lign. så har du opskriften på en perfekt julegave til både ham og hende. Hvis du ikke er den store “gin-ekspert” så har vi 2 små anbefalinger til dig her.
Herbie Gin har lavet en pink gin, som smager utrolig dejligt og så ligner den ikke en klassisk gin, som man kender som klar. Indholdet er nemlig pink, da der blandt andre indgår tranebær og hindbær på dens ingrediensliste!
Den anden anbefaling er en klassisk klar gin. Det er en dansk gin, som er lavet på Anholt. Anholt Gin er lavet af to ginentusiaster, og det som gør den så speciel er netop stedet, hvor den er lavet. Vandet som bruges til denne gin er nemlig blevet siet igennem sandet fra Anholts ørken. Det betyder for vandet, at det indeholder meget lidt calcium- og magnesium – hvilket gør det perfekt til gin-destillering. Du kan læse mere om denne Anholt Gin lige her, hvorfra du også kan bestille et eksemplar, som du kan lægge under juletræet.


Gin

Gaven som ikke er for dyr – mandolinjern og andet køkkenudstyr

Her på siden har vi et stort udvalg af alt til køkkenet og rigtig mange ting til hjemmets andre rum. En af de mere prisvenlige med stadig unikke ting vi har, er vores udvalg af mandoliner eller mandolinjern, som det populært set kendes som.
Et mandolinjern er køkkenredskabet, du ikke vidste du mangled. Det bruges til at rive, hakke, snitte mm. Og det gør processen en hel del lettere. Aldrig har det været sjovere at arbejde med grøntsager i køkkenet.
Du kan se vores udvalg af mandolinjern her, hvor vi både har billige modeller såsom microplane-mandolinjernet – men også de dyrere modeller fra eksempelvis de Buyer.


Mandolinjern

Tidløse klassikere

Ud over de 3 ovennævnte julegaveidéer vil vi også have lov at fremhæve to idéer mere, som kan blive til julegaver, modtageren kan have i årevis.
Den ene er køkkenudstyr fra KitchenAid. KitchenAid har lavet køkkenmaskiner i mere end 100 år. Desuden har rigtig mange hjem allerede køkkenudstyr fra KitchenAid stående i køkkenet derhjemme. Du kan derfor give en gave fra KitchenAid, som passer til det køkkenudstyr modtageren allerede måtte have derhjemme. Du kan se vores store udvalg at køkkenudstyr fra KitchenAid her.
En anden tidsløs klassiker er en termokande fra mærket Alfi. Dette er et mærke indenfor termokander, hvis historie også går langt tilbage. Du kender måske disse kander på deres udseende, fordi rigtig mange restauranter, hoteller, kantiner mm. benytter sig af dette tidsløse design til at holde deres drikkevarer varme. Se vores udvalg her, hvor vi for tiden har rigtig gode tilbud.


Julegaveønsker