Store besparelser i vores Outlet – se udvalget her →

Alfi

Pris
Pris - slider
DKK144DKK5.044
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier

Beskrivelse

Alfi Køkkenudstyr – æstetisk og godt i praksis
Køkkenudstyr findes i mange forskellige udgaver, kvalitet og funktionalitet. Det kan være svært at finde det helt rigtige. Men leder du efter køkkenudstyr, der udstråler den bedste kvalitet, er du kommet til det helt rette sted. Hos Butik Jes Pors finder du et stort udvalg i køkkenudstyr – med kvalitet som fokuspunkt.
Det er muligt at finde kvalitet, gode praktiske egenskaber og flot design som en samlet pakke. Med Alfi køkkenudstyr er det muligt. Du får eminent håndværk, flot design og gode praktiske egenskaber i samme produkt. Køkkenudstyret imødekommer derfor mange af forbrugerens ønsker og behov.  Og ønsker du en anden form, materiale eller prisleje, er der hjælp at hente. Du kan gå på jagt i et stort udvalg, og finde det, der passer til din smag. Vi vejleder dig gerne i dit køb, og står til rådighed for spørgsmål og hjælp. Du kan komme forbi butikken eller kontakte os online.

Fantastiske termokander og termoflasker fra Alfi

Det er ikke kun det flotte ydre, der gør termoflaskerne og kaffekanderne særligt gode. Det er også deres evne til at holde på varmen. Du kan altid glæde dig til lækker varm kaffe, for kaffekanderne holder kaffen varm længe.   Med sit ikoniske design og praktiske hældesystemer er rammerne sat for en god oplevelse med termokander og termoflasker. Et låg der lukker helt tæt (i vakuum) og en kande, du kan hælde af med én hånd, er blot et par eksempler på god anvendelighed. Det klassiske design giver termokanderne en næsten ikonisk status og står som et stilrent valg på dit kaffebord. Termokanderne og termoflaskerne kan bruges til både varme og kolde drikke, og holder varmt eller koldt i mange timer.

De fantastiske termokander og termoflasker, du finder hos Butik Jes Pors, er af udsøgt kvalitet og kan købes på både webshop og direkte i butikken i Aarhus. Vi håber du får den bedste oplevelse med dine nye termokander eller termoflasker.

Alfi er perfekt til kaffebordet

Du kan sætte dig godt til rette ved kaffebordet og nyde en god kop kaffe sammen med dine gæster eller alene. Det passer perfekt ind i en hyggelig stund. Du kan servere kaffe fra de bedste termokander. Termokanderne holder på kaffens smag og holder kaffen varm, så du kan nyde kaffebordet i mange timer uden at gå på kompromis med kvalitet.  Der er styr på sagerne med dit nye køkkenudstyr.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.