Isterningebakker

Pris
Pris - slider
DKK89DKK189
Kategori
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
Tilbud

Lurch isterningbakke 3 x 3 cm

89,00 kr.
Tilbud

Lurch isterningbakke 4 x 4 cm

89,00 kr.
Tilbud

Lurch isterningbakke 5 x 5 cm

89,00 kr.
runde iskugler på 60 mm
Tilbud

Runde iskugler på 60 mm

99,00 kr.

Beskrivelse

Isterningebakker
Find de helt rigtige isterningebakker hos Butik Jes Pors
Isterningebakker .Leder du efter en fancy isternings bakke, der kan imponere gæsterne, eller vil du bare have en praktik isterningebakke der gør det let at lave is igen og igen? Butik Jes Pors har det hele

Det kan være noget af en udfordring at have isterninger klar til alle de spontane grillaftener og at sørge for nok is til at holde hele aftenen når du holder stor fest. Hos Butik Jes Pors finder du isterningebakker, der hjælper dig med at holde styr på forsyningerne af is både til de små og store anledninger.
Is til festen
Når du skal have is nok til hele festen gælder det om at kunne producere store mængder isterninger, der samtidig kan opbevares smart og nemt i fryseren. Vi tilbyder isterningebakker, der kan stables og som det oven i købet er nemt at få isen ud af, uden at skulle bakse med vand på hele bordet og is på gulvet.
Spektakulære isterninger til særlige lejligheder
Hos Butik Jes Pors elsker vi festlige begivenheder – derfor tilbyder vi de isterningebakker, der gør den særlige event ekstra special. Lav f.eks. en kæmpe rund isterning, til at pynte på baren til festen, eller lav smukke, runde isterninger, der fint draperer en elegant drink.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.