Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

Østersknive

Pris
Pris - slider
DKK178DKK778
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Kategori
Info
Info
Se flere serier
Pris
Pris - slider
DKK178DKK778
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
chroma østerskniv fra f a porsche
-22%

Chroma østerskniv fra F.A. Porsche

Original price was: 549,00 kr..Current price is: 429,00 kr..
deBuyer østers handske højre hånd
-25%

deBUYER østers handske højre hånd

Original price was: 238,00 kr..Current price is: 178,00 kr..
deBuyer østers handske højre hånd
-25%

deBUYER østers handske venstre hånd

Original price was: 238,00 kr..Current price is: 178,00 kr..
laguiole en aubrac østersåbner i mat stål
-12%

LaGuiole En Aubrac østersåbner i blank stål

Original price was: 848,00 kr..Current price is: 748,00 kr..
laguiole en aubrac østersåbner i mat stål
-12%

LaGuiole En Aubrac østersåbner i mat stål

Original price was: 848,00 kr..Current price is: 748,00 kr..
laguiole østersåbner mat
-27%

LaGuiole østersåbner – mat stål

Original price was: 748,00 kr..Current price is: 548,00 kr..

Beskrivelse

Østersknive
Det er blevet populært at spise østers ved særlige lejligheder. I dag er det ikke bare forbeholdt de få at nyde denne lækre spise. Og på især en aften som nytårsaften, er der mange, der spiser østers, men også når der skal serveres en fin forret, eller der skal fejres en begivenhed, hvor man også får champagne. Men det er ikke nemt at servere østers, hvis du ikke er i besiddelse af en ordentlig østerskniv.
Østersknive i topkvalitet
Hos Butik Jes Pors har vi østersknive i alle formål. Du kan få en Rösle østers åbner, som er en kniv med et skjold, så du undgår at komme til skade, når du skal åbne dine østers. Og med en “Chroma” østerskniv får du et lækkert design, og kniven ligger godt i hånden. Fra firmaet LaGuiole har vi både en østersåbner i mat stål og en slank udførelse i børstet stål. Den sidste model passer godt, hvis du åbner champagne med en sabel. Østerskniven “Colombina” fra Alessi er en del af den serie af fiskebestik, der har et gennemgående tema med fiskeskæl på oversiden. En rigtig flot østerskniv.
Vi tilbyder også østershandsker
Når du skal åbne østers, skal du have det rigtige udstyr, så det er nemt og sikkert at åbne dem. Med en østershandske fra deBUYER er du sammen med en østerskniv godt hjulpet. Handskerne er fremstillet i silicone, og de fås i en model XL, så handskerne passer de fleste. Bemærk at du kan få handsken både til højre og venstre hånd, og tag ikke fejl. Ved at købe østers handske venstre hånd, har du din østers i højre hånd, og når du køber østers handske højre hånd, har du din østers i venstre hånd.
Østersåbner
En kniv til at åbne østers skal være spids og skarp. Det er en smagssag hvilken slags åbner, som folk synes bedst om. Det kan for nogle føles lidt mere trygt, at der er en skjold bag kniven, så man ikke kommer galt afsted.
Du kan nemt handle her i vores webshop, og vi er også behjælpelige med firmagaver, hvis du har brug for det. Vi har fri fragt ved køb over 500 kr., og vi sender varer her fra butikken hver eneste dag. Du er også meget velkommen til at besøge vores fysiske butik her på Chr. X’s Vej 175, 8270 Højbjerg, så du kan se det gigantiske udvalg af lækre køkkenting og service.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.