Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

WMF

Pris
Pris - slider
DKK399DKK1.999
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Info
Info
Se flere serier
Pris
Pris - slider
DKK399DKK1.999
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Nuova grillknive fra WMF
-43%

Nuova grill knive fra WMF

399,00 kr.
WMF bestiksæt Palermo
-60%

WMF bestiksæt Palermo

499,00 kr.
WMF Signum bestik
-69%

WMF bestiksæt Signum

1.985,00 kr.
-50%

WMF grillbestik i gaveæske

449,00 kr.
WMF Philadelpia 24 dele blank
-56%

WMF Philadelphia 24 dele blank

449,00 kr.
-41%
Udsolgt

WMF Philadelphia 24 dele mat

599,00 kr.

Beskrivelse

Prikken over i´et på et veldækket bord med WMF Bestik
Måltiderne bliver bare dobbelt så velsmagende, når middagen serveres på et elegant, velopdækket bord. Der findes intet mere indbydende end en perfekt bordopdækning, hvor servietterne står knivskarpt, dugen er ren og velstrøget, bordpynten særligt udvalgt til anledningen og servicen nøje sammensat af smukt bestik, krystalklare glas og æstetiske tallerkner.

WMF er en anerkendt og beundret tysk virksomhed, der leverer bordservice og køkkenudstyr i særklasse. Virksomheden tilbyder service af høj kvalitet i funktionelt og smukt udformet design, der opfylder selv de strengeste designstandarder. WMF-bestik vil helt sikkert også passe ind på middagsbordet hos dig.

Hos Butik Jes Pors er vi de stolte forhandlere af et stort udvalg af det elegante bestik. Vi tilbyder sættene Denver, Boston, Philadelphia, Firenze, Atria og flere endnu. Bestiksættene fås i 24 eller 30 dele og tåler opvaskemaskine. Desuden finder du WMF grillbestik i webshoppen. Grillbestikket kommer i gaveæsker og er den perfekte overraskelse til manden, der har alt.

De mange bestikvarianter gør det muligt for dig at finde det design, du vil dække dit smukke middagsbord op med. Så kære kunde: Tjek vores webshop ud, og lad dig inspirere at det enkle, elegante design, som WMF-bestik repræsenterer.

Vi ophører med at sælge produkter fra WMF så skal du have suppleret op er det måske nu du skal slå til. Mange af vore bestik sæt er totalt udgået fra producenten – så køb nu

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.