Ankarsrum

Pris
DKK999DKK4.499
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Se flere brands
Serier
Se flere serier
Info
Se flere serier
ankarsrum assistent 6230 rød
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 rød

4.495,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 silver
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 silver

4.495,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 blå
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 blå

4.495,00 kr.
ankarsrum assistent creme gul
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 blank creme gul

4.495,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 blank sort
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 blank sort

4.495,00 kr.
ankarsron assistent 6230 mat hvidhøjglans hvid
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 højglans hvid

4.495,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 koksgrå blank
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 koksgrå blank

4.495,00 kr.
ankarsron assistent 6230 mat hvidhøjglans hvid
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 mat hvid

4.495,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 ocean blue
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 ocean blå

4.495,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 orange
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 orange

4.495,00 kr.
Ankarsrum assistent pink
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 pink

4.495,00 kr.
Ankarsrum Assistent mixer forrest green
Tilbud

Ankarsrum Assistent mixer forrest green

4.295,00 kr.
Ankarsrum Assistent råkostjern
Tilbud

Ankarsrum Assistent råkostjern

999,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 mat sort
Tilbud

Ankersrum Assistent 6230 mat sort

4.495,00 kr.
Tilbud

Ankersrum Assistent De Luxe Pakken

2.499,00 kr.
Tilbud

Ankersrum Assistent kødhakker

1.199,00 kr.

Beskrivelse

Ankarsrum

Ankarsrum, Assistent, Ballerup Master Mixer – kært barn mange navne – 
Pålidelig, stærk, høj kvalitet, multifunktionel – det er blot nogle af de ord, du kan forbinde med køkkenmaskinen Ankarsrum Assistent.  Med sine mange kvaliteter er Ankarsrum Assistent et godt og alsidigt valg for dig, der ønsker mange funktioner i en maskine, og samtidig ønsker at bevare en høj kvalitet.  Snart kan du sætte tænderne i din yndlingsret, for Ankersrum Assistent gør madlavning nem og hurtig. Med de mange tilbehørspakker løber du sent tør for nye veje, du kan tage i madlavningen. Det er et perfekt valg for alle madglade personer.

Og er der i virkeligheden noget bedre end at lade kreativiteten løbe frit og kaste sig ud i nye madlavningsprojekter? Med Ankarsrum Assistent er der næsten ingen begrænsninger. Det er kun dig, der bestemmer, om det skal være brød, pasta, smoothie eller noget helt fjerde, menuen står på i dag.

Ankarsrum Assistent er udstyret med en 7-liters røreskål, der gør det nemt for dig at blande, røre og ælte. Du kan glæde dig over, at der er plads nok. Samtidig har Ankarsrum Assistent en stabil rørefunktion, så du kan lade maskinen ælte dejen helt uden problemer. Den store skålstørrelse giver en kapacitet på helt op til 5 kilo dej. Ankarsrum Assistent er en kraftfuld køkkenmaskine.

Ankarsrum Assistent passer perfekt til dit køkken

Denne køkkenmaskine vil helt sikkert tilføre noget ekstra til dit køkken. Du kan slå dig løs med alle Ankarsrum Assistents mange funktioner. For eksempel kan du bruge røremaskinen til at bage lækkert brød eller hakke en god omgang råkost salat med Ankarsrum Assistens råkostjern. Er du mere til pasta er det også muligt.  Med Ankarsrum Assistents er der mange muligheder for at kokkerere i køkkenet. Ankarsrum Assistent er det perfekte valg til dit køkken.

Ankarsrum Assistent vil uden tvivl gøre dit arbejde køkkenet lettere. Det skal gerne være en forkælelse for dig at få lidt ekstra assistance fra din nye køkkenmaskine. Så har du både mere tid og overskud til at ordne andre ting eller blot nyde effektiviteten og bruge tiden på en velfortjent pause.

Køb din Ankarsrum Assistent her
Ankarsrum Assistent findes i et stort udvalg af farver og med en lang række tilbehør. Du kan finde det hele ved Butik Jes Pors, hvor vi har et gigantisk udvalg af køkkentilbehør. Køb din Ankarsrum Assistent her.
Vi tilbyder gerne vejledning om køkkenudstyret og finder sammen frem til den løsning, der passer bedst for dig.

Ankarsrum  laver dine dine yndlingsboller. Fyld ingredienserne i skålen. Tænd køkkenmaskinen. Lav dig en kop kaffe, og nyd at Ankarsrum Assistent Køkkenmaskine gør arbejdet for dig. Du slipper for at få beskidte hænder, og samtidig sparer du tid. Nemmere bliver det vist ikke. Dit arbejde bliver mere effektivt med en køkkenmaskine fra Ankarsrum.
Om maskinen
Køkkenmaskinen var oprindeligt produceret til professionelt brug, men er sidenhen udviklet og re-designet til husholdninger. Grundtanken er den samme – køkkenmaskinen skal være let anvendelig, driftssikker og robust. Det er ikke kun i hjemlandet Sverige, at maskinen har fået succes. Med mere end 80 år på bagen og distributører over hele verden er Ankarsrum køkkenmaskiner et kvalitetsbevidst og sikkert valg.
Vælg blandt mange flere farver
I webshoppen finder du  Assistent 6230-modellen i flere farver. Den indeholder både metalskål og dejrulle, kantskraber og meget mere. Desuden medfølger en piskeskål og et ballonpiskeris. Det store tilbehørsprogram, der følger med køkkenmaskinen, gør det nemt for dig både at piske, hakke, blande, presse og meget mere.

Ønsker du et yderst veludrustet køkken, finder du De Luxe Pakken. Med denne pakke får du den komplette kødhakker, citruspresser og blender til din Ankarsrum Assistent køkkenmaskine.

Med  Assistent produkter skaber du tid og overskud i dit køkken. Aldrig har det været så nemt og smart at lave maden fra bunden i egne omgivelser. Find din variant hos butikjespors.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.