Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

Dualit

Pris
Pris - slider
DKK189DKK5.089
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Info
Info
Se flere serier
Pris
Pris - slider
DKK189DKK5.089
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
-25%

Dualit bagevægt

1.495,00 kr.
dualit bolle varmer til classic
-37%

Dualit bolle varmer til classic

235,00 kr.
Dualit el kedel Domus creme
-29%

Dualit Domus el kedel creme

1.195,00 kr.
dualit elektrisk mælkeskummer
-42%

Dualit elektrisk mælke skummer

745,00 kr.
Dualit 3 i 1 espressomaskine med kaffe kapsler
-66%

Dualit Espressomaskine 3 i 1

1.298,00 kr.
-33%
Udsolgt

Dualit hånd mixer chrome

995,00 kr.
Dualit metallic black
-33%

Dualit håndmixer metalblå

995,00 kr.
-36%

Dualit JUG el kedel

999,00 kr.
-31%

Dualit JUG el kedel canvas

1.099,00 kr.
Dualit lite toaster sandwich håndtag
-43%
Udsolgt

Dualit LITE toaster BLUE DEPTHS

845,00 kr.
dualit lite toaster canvas
-31%
Udsolgt

Dualit LITE toaster canvas

895,00 kr.
-50%

Dualit LITE toaster TAWNY BIRCH

745,00 kr.
-53%

Dualit sandwich håndtag

189,00 kr.
Dualit terme krus
-38%

Dualit termokrus i stål

249,00 kr.
Dualit toaster 2 slice i kobber
-22%

Dualit toaster 2 slice i kobber

2.495,00 kr.
Dualit 2 slice toaster i stål
-18%

Dualit toaster 2 slice rustfrit stål

2.445,00 kr.
-17%

Dualit toaster 3 slice i rustfrit stål

2.995,00 kr.
-31%

Dualit toaster 4 slice i rustfrit stål

3.795,00 kr.
-32%

Dualit toaster 6 slice rustfrit stål

4.995,00 kr.

Beskrivelse

Kvalitet og pålidelighed er essensen af Dualit-produkter
Hos Butik Jes Pors finder du et stort udvalg af Dualit-produkter. De succesfulde produkter kan tilslutte sig en lang historie af kvalitet og design. Det første produkt, de fik succes med, var en brødrister. Helt tilbage i 1946 fik grundlæggeren, Max Gort-Barten patent på produktet. Sidenhen har Dualit vokset sig større, og ligeså har produktsortimentet.

I dag tæller deres sortimentet også elkedler, bagevægte, håndmixere og kaffekværne. Produkterne finder du hos butikjespors.dk. Vidste du, at Dualit toasteren kommer i forskellige størrelser? Er I altid mange omkring morgenbordet, har du mulighed for at vælge en Dualit Toaster 6 Slice, der kan riste seks skiver brød på én gang. Vi har desuden et bredt udvalg af håndmixere i flere farver. Find den, der passer ind i dit køkken.
Dualit – Moderne køkkenudstyr i retro-design
Det, der kendetegner dem er det retro-design, der kan spores tilbage til den første brødrister. Det klassiske, succesfulde look forbinder alle produkterne i et velkendt design. Til trods for produkternes forandring over tiden er kvaliteten og pålideligheden den samme som den altid har været. Derfor passer produkterne rigtig godt ind i vores webshop. Vi tilbyder et stort sortiment af funktionelt køkkenudstyr af høj kvalitet og i et pænt design. Foruden køkkenudstyr finder du også vintilbehør og udstyr til din hjemmebar.
Stort udvalg i køkkenudstyr generelt hos os
Hos Butik Jes Pors finder du et stort udvalg af køkkenudstyr fra Dualit. Med vores store sortiment finder du helt sikkert det, som mangler i dit køkken. Køkkenet er hjemmets samlingspunkt, og der findes få ting, som slår en god middag med familie eller venner. Her kan det være frustrerende, hvis manglende udstyr står i vejen for dine planlagte retter. Med køkkenudstyr fra Dualit, er du sikret produkter i højeste kvalitet, i et flot og genkendeligt retro-design. Hos os finder du eksempelvis et bredt udvalg af elektriske kedler, toastere og produkter til piskning eller miksning. Du finder også din nye espressomaskine, så du kan starte dagen med en kaffe, som den serveres på cafeer.
Dualit står for kvalitet
Historien om Dualit har sin begyndelse tilbage i 1946, og starter med en brødrister. Dette år fik grundlæggeren af Dualit nemlig patent på sin brødriser, og resten er historie. Siden har starten har Dualit været synonym med kvalitet, og dette kendetegne alle produkter fra Dualit. Du finder stadig et bredt udvalg af brødristere fra Dualit hos Butik Jes Pors. Hvis du holder af at starte dagen med ristet brød, vil du bliver glad for en brødrister fra Dualit. Vi har modellen til dig, uanset om du har behov for en rister med plads til 2,4 eller 6 skiver af gangen. Udover fantastisk kvalitet er produkter fra Dualit også kendetegnet ved det stilfulde retro-design, som har kendetegnet producenten fra starten. Du får altså et produkt, hvor der både er kræset for kvalitet og brugervenlighed, og hvor der er brugt meget energi på designet.
Kontakt os hvis du har brug for vejledning
Hos Butik Jes Pors står vi klar til at hjælpe dig, så du kommer hjem med det helt rigtige køkkenudstyr. Du er altid velkommen i vores butik, som er beliggende i Højbjerg. Her kan du se vores store udvalg, og vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere står klar med råd og vejledning. På vores hjemmeside kan du læse mere om de enkelte produkter, og i ro og mag bestille disse. Vi pakker dagligt, og stræber efter dag til dag levering af bestillinger, som er modtaget inden klokken 11.
Se vores store udvalg af Dualit
Med køkkenudstyr fra Dualit kan du roligt invitere vennerne, ham/hende den søde, kollegaerne, eller enhver anden du holder af, til hjemmelavet middag. Se vores store udvalg på vores hjemmeside, hvor du også finder vores kontaktinformationer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.