Yaxell

Pris
Pris - slider
DKK99DKK12.999
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
Tilbud

Specialtilbud til god kunde

3.200,00 kr.
yaxell bloksæt gou 101 6 dele
Tilbud

YAXELL bloksæt 6 dele GOU 101 serien

6.795,00 kr.
yaxell bloksæt 6 dele ran serien
Tilbud

YAXELL bloksæt 6 dele RAN serien

4.988,00 kr.
yaxell bloksæt 6 dele ran serien
Tilbud

YAXELL bloksæt 6 dele TSUCHIMON serien

3.995,00 kr.
Tilbud

YAXELL bloksæt 7 dele GOU 101 serien

7.995,00 kr.
Tilbud

YAXELL bloksæt 7 dele RAN serien

5.995,00 kr.
Tilbud

YAXELL bloksæt 7 dele TSUCHIMON serien

4.895,00 kr.
Tilbud

YAXELL GOU 101 sæt

3.495,00 kr.
Tilbud

YAXELL GOU 101 sæt

3.495,00 kr.
Tilbud

Yaxell Gou 101 Bloksæt med 6 knive

9.695,00 kr.
Tilbud

YAXELL GOU 101 brødkniv nr 37038 lang

2.595,00 kr.
Tilbud

Yaxell Gou 101 magnet med 5 knive

9.795,00 kr.
Tilbud

Yaxell Gou 101 magnetskinne natur med 5 knive

7.795,00 kr.
Tilbud

Yaxell Gou 101 magnetskinne sort med 5 knive

9.995,00 kr.
Tilbud

YAXELL Gou 101 nr 00, 02 og 022

3.795,00 kr.

Beskrivelse

YAXELL Japanske damascus knive
Det japanske brand Yaxell er anerkendt for deres luksuriøse produkter inden for køkken- og knivredskaber. Knivene er håndlavede, superskarpe og anerkendt og anbefalet verden over for kvalitet og funktionalitet.
Japanske knive fra Yaxell er altid i topkvalitet
Hos Butik Jes Pors er vi de stolte forhandlere af deres køkkenudstyr i form af knive og knivblokke. Bemærk også vores metalskinner, der kan hænges op på væggen og gøre det super nemt for dig at komme til dine køkkenknive. Hver enkelt kniv er i øvrigt opkaldt efter en japansk karakter. GOU og ZEN er navnene på to af de knive, der kan blive din trofaste hjælper i køkkenet. Find den kniv, du leder efter i vores store udvalg nedenfor.
Stort udvalg af knive fra Yaxell
Kniven er vigtig i køkkenet. Man bruger knive til en lang række opgaver, og der findes knive, som er specialiseret de forskellige opgaver, som man kommer ud for i køkkenet. Med knive fra Japanske Yaxell er du sikret en kniv i uovertruffen kvalitet. Her får du knive, der er håndlavet, utroligt skarpe og kendt verden over for den høje kvalitet, funktionalitet og det stilfulde design. Knivene er navngivet efter Japanske karakterer, og du kan eksempelvis blive den stolte ejer af en Gou, en Zen eller Mon.
Yaxell er nogle af de bedste på markedet
Med en kniv fra Japanske Yaxell får du et produkt, som er afledt ældgamle, japanske traditioner indenfor håndværk. Samuraierne var kendte og frygtede verden over, og dette var blandt andet grundet deres sværd. Sværd som endnu regnes for nogle af de skarpeste, verden endnu har set. Med knive fra Yaxell får du en kniv, som er fremstillet i samme tradition. Der er altså tale om en kniv, som hører til i knivenes absolutte top. Knivene er fremstillet lag på lag, hvilket er en omkostningsfuld og besværlig affære. Resultatet er dog ikke til at tage fejl af. Du får en ekstrem skarp kniv, som virkelig vil gøre udskæring til en leg. Med knive fra Yaxall får du et produkt, som anbefales af topkokke over hele verden.
Fantastiske knive
Hos Butik Jes Pors er vi stolte af vores store udvalg af knive fra Yaxell, da der er tale om intet mindre end fantastiske knive. Udover fantastisk skarphed er knive fra Yaxell også kendetegnet ved stilrent design, som passer ind i alle køkkener. Her får du en kniv, som du kan have glæde af i mange år.
Se vores udvalg af Yaxell
Hos Butik Jes Pors finder du et stort udvalg af knive, og køkkenudstyr relateret til knive, fra Japanske Yaxell. Du er altid velkommen i vores butik, som er beliggende i Højberg. Her kan du se, og mærke, de mange forskellige knive, og vores hjælpsomme medarbejde er klar med gode råd og vejledning, så du kommer hjem med de helt rigtige knive. På vores hjemmeside findes også detaljeret information om de enkelte knive, og her kan du også bestille til levering hjemme eller på en anden adresse. Vi pakker dagligt, og stræber efter dag til dag levering af bestillinger, som vi har modtaget inden klokken 11 pågældende dag.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.