Joseph Joseph

Pris
Pris - slider
DKK195DKK995
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
Tilbud

Index Stål fra JosephJoseph

899,00 kr.
Tilbud

Joseph Joseph Index sæt

479,00 kr.
josephjoseph kagerulle indstilbar
Tilbud

JosephJoseph kagerulle indstilbar

319,00 kr.
Tilbud

JosephJoseph Nest 3 høj

195,00 kr.
Tilbud

JosephJoseph NEST 4

299,00 kr.
Tilbud

JosephJoseph Nest 9 Plus

295,00 kr.
Tilbud

JosephJoseph opbevarings bøtter

349,00 kr.

Beskrivelse

Funktionelle og innovative køkkenredskaber
Tvillingebrødrene Antony og Richard Joseph er designerne bag JosephJoseph. Virksomheden blev grundlagt i 2003 med et ønske om at skabe funktionelle, problemløsningsprodukter til husholdningen.

Et simpelt skærebræt af glas blev hele eventyrets begyndelse. Sammen skabte brødrene et skærebræt, der var både hygiejnisk og funktionelt. Det fik de to drenge med efternavnet Joseph til at designe endnu flere hverdagsprodukter med en problemløsende tilgang. I dag sælges JosephJoseph produkterne i over 100 lande, og brandet har vundet internationale priser for sine husholdningsprodukter.
Gør hverdagen nemmere med JosephJoseph!
JosephJoseph produkterne kan med garanti gøre din hverdag nemmere. Prøv for eksempel opbevaringsbeholderne, hvis farvekoder hjælper dig til at finde det låg og den beholder, der passer sammen. Oplever du også tit at have rullet en kagedej ud, som ikke passer i formen? Det kommer du ikke til igen med en JosephJoseph kagerulle, der kan indstilles efter tykkelsen på den dej, du gerne vil rulle ud. Hvidløgspresseren fra selvsamme brand gør det nemt at presse hvidløg. Den simple skål samler hvidløget, og når du har puttet løget i en smagfuld ret, er skålen meget nem at rengøre.

Fælles for produkterne fra JosephJoseph er, at de er skabt med entusiasme og innovation for øje. Det skal være nemt og funktionelt at bruge produkterne i køkkenet. Se dig omkring på vores website, og lad dig inspirere af vores store udvalg af køkkenudstyr. Der er helt sikkert også noget, du står og mangler.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.