Spiegelau

Pris
Pris - slider
DKK349DKK449
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
Tilbud

Spiegelau Vino Grande karaffel 1,5L

439,00 kr.
Tilbud

Spiegelau Vino Grande karaffel 1L

349,00 kr.

Beskrivelse

Køb de flotte Spiegelau glas hos Butik Jes Pors

Elegante, distinkte og klassiske – det er nogle af de egenskaber, der karakteriserer de ikoniske Spiegelau glas

Find de perfekte glas til de rette anledninger. Spiegelaus glas i høj kvalitet fås til alt lige fra Martinis til rødvin og til hvedeøl. Kort sagt har Spiegelau glas formået at følge med tiden og sørge for, at den nyeste drink kunne blive serveret i et af deres glas.

Smukke karafler til serveringen på bordet

De smukke karafler fra Spiegelau er kendetegnet ved deres brede bund – det giver en smuk, organisk form med en smal midte og igen lidt fylde ved udskænkningshovedet.

Karafler balancerer nemt på bordet med sit brede fundament – eller balancerer på siden, som flere af Spiegelaus designs er lavet til!

Glasset gør en forskel

Det kan synes ligegyldigt, hvilket glas du serverer din yndlingsdrik i. Men det er det ikke. Selve glassets udformning er nemlig med til at afgøre flere ting. Stilken på vinglasset sørger for, at du ikke ved et uheld kommer til at varme vinen op med dine fingre. Og udformningen af et ølglas er designet til at frigive kulsyren i præcis de rette mængder når du drikker. Kort sagt, så kan Spiegelau glas give en bedre smagsoplevelse når du nyder din drink.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.