Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

Kaffekværne

Pris
Pris - slider
DKK395DKK595
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Kategori
Info
Info
Se flere serier
Pris
Pris - slider
DKK395DKK595
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
-34%

Cloer kaffekværn CL-7560

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 395,00 kr..
zassenhaus kaffekværn
-67%

Zassenhaus kaffekværn

Original price was: 1.695,00 kr..Current price is: 559,00 kr..

Beskrivelse

Kaffekværne
Duften af kaffe. Friskværnet. Det kan noget helt særligt. For en sand kaffeentusiast er en kaffekværn et must.  Hos Butik Jers Pors finder du et stort udvalg af kaffekværne og andet køkkenudstyr i høj kvalitet.

Når du maler bønnerne med en kaffekværn kan du nyde en helt frisk smag af kaffe.
Kaffekværne giver dig føling med malegraden af kaffebønner og giver dig mulighed for at skabe den smag, der passer helt perfekt for dig. Samtidig er det en god idé at være opmærksom på, at brygform og kaffekværn er et godt match. En grov maling af bønnerne passer bedst til stempelkande kaffe, og den fineste malingsgrad  passer godt til espresso.
Det er kaffens aroma, der frigives, når bønnerne males, og kaffen har derfor flere smagsaromaer, når den er nyligt kværnet. Derfor anbefales det at kværne kaffen umiddelbart inden den skal brygges. På den måde opretholdes mest smag i kaffen.

Kaffekværne i høj kvalitet

Vil du have en rigtig god kop kaffe, er god kvalitet på din kaffekværn et skridt i den rigtige retning.
Du kan blandt andet kigge efter, hvor gode indstillingsmuligheder og præcision, der er på malingsgraden af bønnerne. Det kan gøre en forskel for udvinding af smag og valg af rette brygform. Derudover kan du kigge efter, hvilken type beholder, der følger med kaffekværnen, hvor meget kaffebønnerne bliver opvarmet, når de kværnes, og hvor meget kaffepulver, der sidder fast i maskinen efter den har været i brug.  Kvalitet kan involvere mange aspekter, og dine kriterier kan selvfølgelig afvige fra de nævnte eksempler. Derfor vil vi henvise til vores store udvalg af køkkenudstyr, som vi gerne vejleder dig i, så du kan finde en kaffekværn, der lever op til dine specifikke krav. Med en kaffekværn i god kvalitet kan du se frem til at byde dine gæster på ekstra god kaffe.

Bedste kaffekværne

Du finder kun de bedste kaffekværne her hos Butik Jes Pors. Vi vil give dig kvalitetsvarer, som du glæder dig til at bruge – hver gang. Med en god kaffekværn venter dig mange gode kaffeoplevelser. Du vælger selv finheden og mængden af kaffebønner, og kan se frem til skønneste kop kaffe. Er du en ægte kaffeentusiast er det den oplagte mulighed for at eksperimentere og ramme den smag af kaffe, du elsker allermest. Eller finde frem til noget helt nyt. Vi håber du får den allerbedste oplevelse med din nye kaffekværn.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.