Alessi

Pris
Pris - slider
DKK98DKK3.198
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
Tilbud

Alessei Castus frugt skål 29 cm hvid

549,00 kr.
Tilbud

Alessei Castus frugt skål 29 cm sort

649,00 kr.
alessi æggebægre blå
Tilbud

Alessi æggebægre CICO – blå

148,00 kr.
Tilbud

Alessi æggebægre CICO – grøn

148,00 kr.
Tilbud

Alessi æggebægre CICO – gul

148,00 kr.
alessi æggebægre
Tilbud

Alessi æggebægre CICO – pink-rosa

148,00 kr.
Tilbud

Alessi BARK midter fad

795,00 kr.
Alessi Boston shaker
Tilbud

Alessi boston shaker 5050 I

945,00 kr.
alessi boston shaker
Tilbud

Alessi Boston shaker i stål og glas

895,00 kr.
Tilbud

Alessi Caccia bestiksæt 24 dele

3.098,00 kr.
alessi citrus kurv 22 cm
Tilbud

Alessi citrus kurv 19 cm

725,00 kr.
alessi citrus kurv 22 cm
Tilbud

Alessi citrus kurv 22 cm

895,00 kr.
Tilbud

Alessi citruspresse i poleret stål.

1.349,00 kr.
Tilbud

Alessi citruspresser Juicy Salif

625,00 kr.
Tilbud

Alessi Colombina bestik sæt 24 dele

1.988,00 kr.
alessi colombina hummer tang
Tilbud

Alessi Colombina hummer tang

648,00 kr.
Tilbud

Alessi Colombina østers gafler 4 stk

325,00 kr.
Tilbud

Alessi creamer/mælkekande CHA

475,00 kr.
Tilbud

Alessi elkedel blå

1.995,00 kr.
Tilbud

Alessi elkedel KRIDHVID NYHED

1.995,00 kr.
Tilbud

Alessi elkedel Plisse Grå

849,00 kr.
Tilbud

Alessi elkedel Plisse Grå 1L

648,00 kr.
Tilbud

Alessi elkedel Plisse Hvid

849,00 kr.

Beskrivelse

Alessi
Måske har du hørt om dette fantastiske italienske brand, der er kendt for deres kvalitetsprodukter i spændende designs. Manden bag firmaet er tredje generation i samme familie, og han omtales som faderen af italiensk design. Her hos Butik Jes Pors er vi meget stolte af at forhandle disse italienske produkter i rustfrit stål og farvestrålende plastik. Det er produkter i topklasse og udtænkt af anerkendte designere fra hele verden. Det er dejligt at have nogle praktiske brugsting i dagligdagen, der samtidig er udført i smukke designs, så de er en fryd for øjet at se på. Gode og anvendelige kvalitetsprodukter til dagligdagen vil også altid være en oplagt gaveidé, når der skal findes på julegaver til familie og venner.
Alessi er italiensk design i top
Se alle de skønne italienske designvarer, der kan både pynte og være til gavn i ethvert køkken. En masse forskellige smukke elkedler, bestik, hummer- og østersgafler, et saltkar med låg og ske formet som en fisk, æggebægre i forskellige farver, proptrækkere i forskellige former og varianter, teskeer, krus og mange andre spændende ting kan fås fra det italienske designfirma her hos os. Hvis du skal give gaver til de ansatte i dit firma, kunne det være en spændende gave med en unik og god proptrækker samtidig med noget god vin, som vi også forhandler. Eller den skønne italienske espressokande, der også kan bruges på induktion, så der kan brygges kaffe på italiensk manér. Kanden kan pakkes sammen med gode espresso bønner, som vi også sælger.
Kvalitet, design og funktionalisme
Her hos Butik Jes Pors er vores nøgleord kvalitet, flotte designs og funktionalisme, så derfor har vi et stort og velassorteret produktsortiment af køkkenudstyr, vintilbehør, gaveidéer mm. Start fx dagen ved at dække morgenbord med de farvestrålende italienske æggebægre. Lige til at blive i godt humør af fra morgenstunden. Den ikoniske figur, Girontodo, som firmaet har haft siden midten af 80’erne, figurerer på brødkurve i flere størrelser og også på et guldbelagt fad. De fås selvfølgelig også her i vores butik.

Vi vil alle gerne have, at vores køkken ser flot ud, men det er irriterende, hvis de praktiske daglige køkkenting skal stå i et skab, fordi de ikke pynter på køkkenbordet. Med den flotte og enkle toaster i poleret stål og inklusiv toastholder designet af Stefano Giovanonni, har du toasteren lige klar til brug samtidig med, at den er super elegant af have stående. Og fra samme designer har vi en elektrisk citrus presser, der også er flot at have stående fremme, så du nemt hver morgen lige kan lave dig en vitaminbombe med friskpresset appelsinjuice eller en presset citron.
Stort udvalg af mange typer af produkter fra Alessi
Hvis du ønsker at finde inspiration og se vores udvalg fra Alessi, kan du se det hele her i vores fysiske butik på Chr. X’s Vej 175, 8270 Højbjerg, hvor vi har fem gratis parkeringspladser lige uden for vinduerne. Eller du kan se det udvalg, der er her i webshoppen. Vi pakker og sender varer herfra hver dag. Og vi sender med GLS, så du kan vælge, om du vil have varerne bragt til dørs eller til din nærmeste pakkeshop. Og når du bestiller for over 500 kr., er forsendelsen fragtfri.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.