Store besparelser i vores Outlet – se udvalget her →

Le Creuset

Pris
Pris - slider
DKK98DKK1.998
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
-65%

Le Creuset cocotte citrus gul

98,00 kr.
-64%

Le Creuset cocotte consomme gul

99,00 kr.
-64%

Le Creuset cocotte cream

99,00 kr.
-64%

Le Creuset cocotte mat sort

99,00 kr.
Le Cruset coquelle gryde
-60%

Le Creuset Coquelle gryde

995,00 kr.
-25%

Le Creuset Fleur ramekin i chiffon pink

149,00 kr.
-50%

Le Creuset Fleur ramekin i creme

99,00 kr.
-25%

Le Creuset Fleur ramekin i pistachio

149,00 kr.
Le Creuset kedel almindelig rød
-60%

Le Creuset kedel flad rød

399,00 kr.
Le Creuset klassisk kedel rød
-56%

Le Creuset klassisk kedel rød

399,00 kr.
Le Creuset peber kværn gul
-50%

Le Creuset peber caribian blue

148,00 kr.
Le Creuset peber creme
-68%

Le Creuset peber creme

128,00 kr.
Le Creuset peber kværn gul
-50%

Le Creuset peber gul

148,00 kr.
peber rosemary
-50%

Le Creuset peber rosemary

148,00 kr.
Le Creuset peber-salt flame
-71%

Le Creuset salt og peber flame

228,00 kr.
Le Creuset salt + peber grøn
-63%

Le Creuset salt og peber grøn

298,00 kr.
Le Creuset salt og peber nutmeg
-69%

Le Creuset salt og peber nutmeg

248,00 kr.
Le Creuset salt og peber røde
-50%

Le Creuset salt og peber rød

398,00 kr.
Le Creuset salt og peber sort
-56%

Le Creuset salt og peber sort

348,00 kr.
Le Creuset salt og peber sort
-68%

Le Creuset salt sort

128,00 kr.
Le Creuset tarte tatin fad sort
-58%

Le Creuset tarte tatin fad sort

499,00 kr.
le creuset tjenerproptrækker yræ
-23%

Le Creuset tjener proptrækker

269,00 kr.
Le Creuset vinrack
-51%

Le Creuset vinrack demo

98,00 kr.
Le Creuset vinrack
-51%

Le Creuset vinrack orange

98,00 kr.
Le Creuset vinrack
-40%

Le Creuset vinrack sort

118,00 kr.

Beskrivelse

Kompromisløs kvalitet fra Le Creuset
Le Creuset har siden 1925 været en anerkendt leverandør af køkkenudstyr i højeste kvalitet. Støbejernsgryden, der på fransk kaldes Cocotte, var det første produkt, der blev skabt på fabrikken for 90 år siden. Det, der kendetegner det franske brand, er kompromisløs kvalitet på tværs af farver og design.

Det tidsløse design er velkendt i mange danske hjem. De mange smukke farver, Le Creuset produceres i, gør produkterne ideelle og attraktive at anvende på veldækkede, elegante borde, hvad enten det drejer sig om gryder, kopper eller salt- og peberkværne. Den første støbejernsgryde, Cocottes, velkendte, orange farve gjorde farver til et ikonisk kendetegn for Le Creuset.
Stort udvalg af Le Creuset
Udvalget af Le Creuset produkter er bredt i webshoppen. Du finder både den klassiske støbejernsgryde, Cocette, der er perfekt til simreretter og tærtefade der i kombination med en smagsfuld tærte fuldender madoplevelsen eller tilmed salt- og peberkværne, der bliver pyntegenstande på middagsbordet samtidig med, at de tjener en vigtig opgave som smagsgiver.

Giv dig tid til at finde din Le Creuset favorit hos Butik Jes Pors. Med et Le Creuset produkt får du dig et ikonisk stykke køkkenudstyr i et genkedeligt design. Vælg den farve, der passer ind i dit hjem, og lad produktet tilføre dit hjem personlighed og varme.
Ikonisk køkkenudstyr fra Le Creuset
Le Creuset byder på lækre gryder i høj kvalitet og unikt design. En sand klassiker der kommer i mange forskellige farver. En gryde eller pande fra Le Creuset er et tidsløst køkkenredskab, der passer ind i ethvert køkken. Gryderne fra Le Creuset passer til alle typer komfurer, da de er lavet i støbejern. Samtidig kan gryderne tåle at komme i ovnen. Du kan altså nemt og enkelt lave de lækreste retter i dit køkken.

Le Cresuet fremstiller stærke produkter, du kan derfor glæde dig over dine støbejernsgryder en hel levetid for derfefter lade dem gå i arv.

Hos Butik Jes Pors finder du et stort udvalg af varer og lækkert køkkenudstyr. Du kan for eksempel købe din Le Creuset gryde hos os i dag. Du finder et stort udvalg af former, farver og materiale af Le Creuset gryder og pander.

Holdbar og højkvalitets stegegryde – Le Creuset gryde

Med en Le Creuset gryde er du sikret en højkvalitetsvare, der gør madlavningen let og tilgængelig. Du kan udnytte støbejernets varmeledning og lade maden passe sig selv i ovnen eller nemt navigere i madlavningen på komfuret. Støbejern leder varmen godt, og du vil derfor opleve en jævn varmefordeling, som fungerer rigtig godt til simreretter, gryderetter og langtidsstegning. Da gryden samtidig holder længe på varmen, vil du kunne nyde, at din mad er varm længe. Det bringer nemt glæde ind i madlavningen.

Når du bruger en stegryde fra Le Creuset kan du udnytte de bedste egenskaber, som du kender fra gryder og pander: gode kogeegenskaber og intens varme. Du har et hav af muligheder, og kan nyde at stege saftige bøffer og begive dig ud i at kokkerere smagfulde gryderetter.

Le Creuset cocotte

En stegegryde i støbejern betegnes også som en cocotte. Du finder også cocotter fra Le Creuset i stentøj.
Støbejerns cocotterne er traditionelle produkter fra Le Creuset. De er af høj kvalitet og har et genkendeligt design. Cocotterne er et ikonisk produkt fra Le Creuset, og er et utroligt populært udstyr i køkkenet. Cocottens egenskaber, der bringer en god jævn varme til at stege, simre og karamelisere, gør den nem og god at lave mad i. Du kan anvende cocotterne til flere typer madlavning, for eksempel en risret eller en god gryderet.

Le Creuset oval gryde
De ovale forme er særligt kendetegnende for Le Creuset. Gryderne er lette at kende, og bringer en særlig stemning af hygge med sig, når de sættes på bordet. Farve, form og de støbte ringe på låget er tydelige kendetegn. Men det er ikke blot for udseendet skyld, den ovale form har også et praktisk formål. Den karakteristiske ovale form på Le Creuset gryderne giver plads til at tilberede et stort stykke kød og samtidig have andre ting i ovnen. Du kan altså tilberede hele retter på én gang i stedet for at vente på, at der er plads til tilbehøret efter du har tilberedt kødet.
I dag findes Le Creuset gryderne også i mange andre former, såsom Le Creuset blomster gryden og helt runde gryder. Le Creuset byder på flere forskellige typer gryder, der kan anvendes til flere formål. Du kan vælge den gryde der passer bedst til dit behov – og krydre dit valg med en flot farve.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.