Køb julegaverne senest d. 21/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

Magimix

Pris
Pris - slider
DKK945DKK2.945
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Info
Info
Se flere serier
magimix 4200xl mat chrome
-18%

Magimix 4200XL mat chrome

2.885,00 kr.
-21%

Magimix Spiral Expert

945,00 kr.

Beskrivelse

Magimix
Gør livet lettere med Magimix
Magimix I 1963 blev Magimix skabt i hjertet af Burgundy i Frankrig. Regionen er berømt for sin gastronomi, og vores anerkendelse og beundring for det franske køkken har rodfæstet sig i Norden – og dét med god grund. Den store interesse for mad og gastronomi er en af grundene til, at meget køkkenudstyr af højeste kvalitet er fra Frankrig. Med 40 års erfaring melder firmaet sig på banen som én af de virksomheder. Produkterne fra det franske brand er skabt med ønsket om at gøre livet lettere for den seriøse kok og henvender sig både til den professionelle og til husholdningsbrug.

Nemt, hurtigt og stille kan du tilberede dine retter i køkkenet med et Magimix produkt. Magimix CX 5200 Foodprocessorens mange funktioner er blevet et uvurderligt værktøj til både husholdnings- og gourmetbrug og madlavning.
God pris på Magimix´es foodprocessor
I webshoppen finder du denne foodprocessor og tilmed til en rigtig god pris. Produktet er anerkendt som værende et simpelt, effektivt og robust apparat, og derfor er disse produkteter et velvalgt køkkenapparat til dig, der vil bruge mindre tid i husets hjerterum, men samtidig ønsker at bevare den høje standard i din madlavning.

Kvalitet, design og funktionalitet er nøgleordene hos Jes Pors, og derfor er vi også stolte forhandlere af  netop dette  produkt, der passer perfekt ind i vores sortiment.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.