Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

Rösle

Pris
Pris - slider
DKK149DKK1.449
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Info
Info
Se flere serier
Pris
Pris - slider
DKK149DKK1.449
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
puremølle / grønsagsmølle fra Rösle
-10%

Puremølle / grønsagsmølle fra Rösle

898,00 kr.
rösle 5 dele kampagne
-33%

Rösle 5 dele supersæt

899,00 kr.
-10%

Rösle æbledeler – super skarp

269,00 kr.
rösle bagesæt 3 dele
-29%

Rösle bagesæt 3 dele

299,00 kr.
Rösle palet vinklet med huller
-9%
Udsolgt

Rösle bøjet palet med huller

299,00 kr.

Rösle citrus presse

179,00 kr.
-20%

Rösle dåseåbner med vinge

278,00 kr.
Udsolgt

Rösle dobbelt hylde

939,00 kr.
-14%

Rösle flad spiral piskeris

249,00 kr.
-20%

Rösle frugt kernehus fjerner

199,00 kr.
-24%

Rösle gourmet termometer

288,00 kr.
-40%

Rösle granit morter

299,00 kr.
-20%

Rösle grønsags skræller bevægelig

159,00 kr.
-35%
Udsolgt

Rösle grøntsagsæt 3 dele

449,00 kr.
-39%

Rösle grydesæt også til induktion

1.399,00 kr.
rösle hvidløgs presse
-25%

Rösle hvidløgs presse

299,00 kr.
-12%

Rösle iskugle ske

149,00 kr.
-18%

Rösle julienne jern

179,00 kr.
-23%

Rösle kartoffelmoser

299,00 kr.
rosle kødbanker i stål
-19%

Rösle kødbanker i stål

399,00 kr.
-27%

Rösle kødhammer

349,00 kr.
-20%

Rösle køkkenrulle holder

1.199,00 kr.
-38%

Rösle køkkensaks

248,00 kr.
ösle krydderurtesæt 3 dele
-26%

Rösle krydderurte sæt 3 dele

499,00 kr.

Beskrivelse

Rösle Redskaber til et veludrustet køkken
Der er ikke noget, der skaber større tilfredshed i køkkenet, end når dit køkkenudstyrs funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed – da kan du tilberede måltider så englene synger. Hos Butik Jes Pors gør vi derfor en dyd ud af at tilbyde et stort sortiment af køkkenprodukter i en kvalitet, der lever op til vores høje standarder.

Tyske Rösle er en familieejet virksomhed, der har eksisteret siden 1888. Køkkenredskaber er Rösles speciale, hvad enten det drejer sig om udstyr, du bruger hver dag eller udstyr, du ikke vidste, at du manglede. Den omhyggelighed, vi forbinder tyskerne med, kan også ses i Rösles produktsortiment. Produkterne er gennemtænkte, og det er derfor både design, funktionalitet og kvalitet, der altid har og stadig kendetegner Rösle.
Rösle produkter har lang levetid
I webshoppen finder du gode køkkenredskaber med lang levetid. Prøv Caipirinha støderen, når du skal mixe din næste mojito eller den let anvendelige citruspresser, der kan presse limesaften til selvsamme drink. Er du på udkig efter hverdagsudstyr, er du også havnet det rette sted. Rösle tilbyder redskaber til køkkenet i et hav af varianter. Fra den bevægelige grøntsagsskræller til spaghetti-øseren og osteknive for blot at nævne enkelte produkter. Her på siden finder du udstyr, der sikrer dig et veludrustet køkken. Så kære kunde: Tag et kik på vores store udvalg. Der er helt sikkert også et køkkenredskab, du ikke vidste, at du manglede.
Rösle
Er du glad for at bruge tid i køkkenet, er kvalitetsudstyr en sikker vinder, for at gøre oplevelsen endnu bedre. Det  kan noget helt særligt når god funktionalitet sætter rammerne for de ting, du kan udrette i køkkenet. Så kan du nemt tage dine madlavning til helt nye højder. Rösle giver dig lige netop den mulighed med sine køkkenredskaber, der er af den højeste kvalitet. Funktionalitet, æstetik og kvalitet er kendetegnende for Rösle. Det er køkkenredskaber, som er skabt til at gøre madlavning nemmere og bedre.

Rösle køkkenudstyr – køkkenredskaber til ethvert behov

Når du går på jagt i Rösles udbud af køkkenredskaber kan det være at du falder over en helt genial redskab, som du endnu ikke vidste, manglede i dit køkken. Der er et hav af køkkenredskaber fra Rösle, der passer til ethvert behov.

Rösle byder på mange små finurlige redskaber, som vil gavne dig i madlavningen. Vælg mellem at købe redskaberne enkeltvis eller i sæt af 3-5 dele ad gangen.
Du kan starte med et 5-del supersæt – her finder du for eksempel piskeris, spaghetti opøser og paletkniv – et sæt der får dig vidt omkring i madlavningen.
Eller gå i en anden retning, og nyd godt af skrællere og kernehusfjernere. Det gør madlavning med frugter og grøntsager nemmere tilgængelig.
Du kan også finde udstyr, der gør det nemt for dig at servere drinks. Prøv for eksempel citrus pressen for at tilføje en sjat limesaft til din næste drink.

Der er masser af udstyr at prøve af. Det er kun fantasien der sætter grænser, når du udforsker vores store sortiment af køkkenredskaber fra Rösle.

Rösle grydesæt
Trænger du til en ny omgang gryder? Det kan være til dit eget hjem, sommerhuset der trænger til nyt køkkenudstyr, eller til de unge mennesker, der flytter hjemmefra. Uanset behovet, vil et grydesæt passe godt ind som et fint standardsæt, der passer til flere behov. Da gryderne er 4 forskellige størrelser, er grydesættet anvendeligt til mange forskellige anledninger, og passer både til den enlige eller hvis der inviteres gæster på besøg.
Et Rösle grydesæt kommer i 7 dele, og kan anvendes til alle komfurtyper – også induktion. Gryderne er henholdsvis 16, 20 og 24 cm i diameter, hvoraf den største gryde kan rumme op til 2,9 liter.
Det er et robust sæt, der også tåler at komme i opvaskemaskinen.

Grydesættet er designet til at gøre din oplevelse med madlavning så nem og flydende som muligt. Gryderne er blandt andet udstyret med litermål på indersiden, så du nemt kan måle vand af i din gryde. Samtidig skal de klare glaslåg hjælpe med at gøre grydernes indhold synligt og tilgængeligt, så du kan bevare overblikket i madlavningen. Så kan du undgå at kartoflerne koger over eller at risene koger fast.

Se vores udvalg af Rösle

Du finder et stort udbud af køkkenredskaber fra Rösle her hos Butik Jes Pors. Du finder alt fra grydesæt til pizzaskærere og chokolademøller, så der er stor sandsynlighed for at finde det du mangler eller støde på noget nyt i vores store sortiment fra Rösle. Køkkenredskaber fra Rösle er din vej til et køkken fyldt med lækkert kvalitetsudstyr. Samtidig er du sikret udstyr, der har lang og slidstærk levetid.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.