Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

Om Butik Jes Pors

Butik Jes Pors er en anderledes butik, hvilket vi er meget stolte af. Butikken i sin nuværende form, har eksisteret i 21 år.
Har du ikke allerede fundet vej til PORS, Chr. X´s Vej 175, 8270 Højbjerg kan følgende give dig en lille ide om, hvad der venter dig.

Vareudvalget, som er stort og varieret, leder tankerne hen på Aladdins hule. Det er en udsøgt blanding af lækkerier for KØKKEN- MAD- og VINELSKERE samt ”IDEER TIL BOLIGEN”, for ikke at glemme ”GAVEN” du troede, at du aldrig ville finde.

For os i butikken er kvalitet, design og funktionalisme tre sider af samme sag. Og vi kan lige så godt sige det, som det er, vi har en svaghed for godt design – og god kvalitet

Kaffen kan du få malet, eller du kan købe både bønner og mølle. Kopperne er til espresso, cappucino, latte, men er du til glas – så fås her de originale Café glas, som tåler den stærke varme. Espresso– kander og maskiner, stempelkander eller termokander i mange og skønne udgaver.

Køkkengrejet er funktionelt, i flot kvalitet og smukt design– køkkenmaskiner– US-style? Så er det også her. Peugeot peberkværnene er et helt kapitel for sig. Et større udvalg samlet på samme sted, finder du kun på fabrikken!

Spigelau krystalglas, Laguiole bestik så er rammen sat for en smuk borddækning. Spigelau krystalglas og karafler, er både Vino Grande – serien og den nye: ”WINE TASTERS COLLECTION”. Og her stopper herlighederne ikke – der skal jo noget i glassene, derfor finder du også et kvalitets udvalg af vine – for som Jes ynder at sige: ”her sælger vi vin, ikke etiketter”!

Vin sælger vi også fra februar 17. Lækkert vintilbehør, fx Laguiole proptrækkere og champagnesabel, samt alt til at servere den perfekte drink.

Gaveideer er der mange af, der er god inspiration at hente, og du kan lægge din ønskeseddel i butikken til hjælp for familie og venner.

Firmagaver der er gør indtryk klarer vi selvfølgelig også – store som små – en eller mange. En introduktion skal jo være kort, men kort omtale og butik Jes Pors er to uforenelige størrelser.

Kom selv ind og se hvorfor og du vil forstå hvorfor vi allerede har så mange faste kunder.