Køb julegaverne senest d. 20/12 og få leveret inden jul. Kan byttes til og med d. 31/1-2024.

Handelsbetingelser

Aftalegrundlag

Ved online handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk at have læst og accepteret nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, og fravigelser er kun gyldige, såfremt Butik Jes Pors udtrykkeligt og skriftligt har meddelt accept heraf.

Sælger

Sælger er Butik Jes Pors
Christian X’s Vej 175
8270 Højbjerg
CVR-nr. 88832159.
Email: jes@butikjespors.dk
Telefon: 26636093

Indgåelse af aftale om køb

Når du bestiller en vare hos butikjespors.dk, sender vi dig efterfølgende via mail en ordrebekræftelse.
I forbindelse med køb på butikjespors.dk sendes der en mail umiddelbart efter transaktionen er gennemført.
De oplysninger, du giver i forbindelse med afgivelse af ordre, anvendes i forhold til opkrævning, betaling og forsendelse af varen.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via: Dankort, VISA, Mastercard, JCB og Maestro. Alle priser på butikjespors.dk er inkl. moms og vi tager ikke kortgebyrer.

Beløbet hæves først, når varen afsendes.

Forsendelse

Alle pakker sendes med GLS.
Alle forsendelser sendes som pakke, så det er muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer.
Såfremt dine varer bliver beskadiget under leveringen, anbefaler vi at du hurtigst muligt tager kontakt og gør opmærksom på, at din pakke er blevet beskadiget under fragten.

Levering

Levering af varer fra butikjespors.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
Leveringstiden er normalt 2-3 hverdage. Skulle nogle varer uheldigvis være udsolgt, vil du hurtigt få besked herom.

Fortrydelsesret (gælder kun ved onlinekøb)

Køber har 14 dages returret på varen regnet fra det tidspunkt, hvor kunden modtager varen, der er købt hos butikjespors.dk. Falder den 14. dag på en helligdag, Grundlovsdag, Juledag eller Nytårsaften udløber fristen for at returnere produktet til den følgende hverdag.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til jes@butikjespors.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
Butik Jes Pors
Chr. X´s Vej 175
8270 Højbjerg
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Force Majeure

Enhver ordre modtages med forbehold af force majeure, butikjespors.dk/Butik Jes Pors har i tilfælde af force majeure valget mellem at hæve handelen eller levere den aftalte vare, så snart hindringen for normal leverance er bortfaldet. Butik Jes Pors er i tilfælde af force majeure uden ansvar for ethvert tab som køberen måtte lide som følge af manglende levering.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Butik Jes Pors
Chr. X´s Vej 175
8270 Højbjerg
Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Tvister

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte jes@butikjespors.dk og der bliver svaret indenfor 24 timer. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Andre tvister afgøres efter dansk ret ved Retten i Viborg som værneting, medmindre andet følger af ufravigelige regler for forbrugere.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Det drejer sig om navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse som videregives til at kunne lave pakkelabel hos Shipmondo samt GLS for at I kan modtage jeres varer.

Personoplysningerne registreres hos Butik Jes Pors og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på butikjespors.dk er Butik Jes Pors
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: jes@butikjespors.dk

PriceRunner Købsgaranti

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien er gratis og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Købsgarantien omfatter situationer, hvor butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven og løser problemet inden for 60 dage. Garantien gælder kun forbrugere, der er bosiddende i Danmark.

Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for en time efter dit køb. Det koster ingenting at blive medlem og tager mindre end tre minutter.
Din tryghed med PriceRunner Købsgaranti.

Køberbeskyttelsen med PriceRunner sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, defekt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Erstatning betales kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er dækket af garantien, samt de gældende vilkår.