Leveringsbetingelser

1-2 dage efter modtagelsen af orderen. Fortydelsesret jævnfør gældende lovgivning 14 dage fra modtagelsen.

Fragt beregnes pt efter følgende: op til 500 kr fragt kr 50. Over 500 kr fragtfrit

Betalingskort der kan betales med Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express.

Jeg har modtaget en forkert vare, hvad gør jeg?

Såfremt vi skulle være kommet til at sende en forkert vare, beder vi dig om at kontakte os pr. mail eller telefon. Vi vil så fremsende den rigtige vare så snart det er muligt. Såfremt vi ønsker den forkerte vare retur, vil vi fremsende en frankeret returkuvert sammen med den rigtige vare.

Jeg vil reklamere over varen, hvad gør jeg?

Butik Jes Pors yder reklamationsret i henhold til købeloven omfattende mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles Butik Jes Pors indenfor rimelig tid efter, at fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. I forbindelse med reklamationssager afholder Butik Jes Pors returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering sker til:

Butik Jes Pors
Chr. X´s Vej 175
8270 Højbjerg

Tlf.: 2663 6093

Cvr. nr. 88832159

Email: horsens@butikjespors.dk

Hvad gør jeg, hvis jeg fortryder mit køb?

Fortryder du dit køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelsen returnere varen til os. Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt, og det accepteres at emballagen kan blive lettere beskadiget ved udpakningen. Vi beder dig om at vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen og oplyse, om du ønsker pengene retur eller, om du ønsker varen byttet til noget andet. Vi refunderer det fulde beløb du har betalt incl vore fragtudgifter. Vi refunderer ikke fragtudgifter i forbindelse med returnering. Oplys venligst hvilken konto du ønsker beløbet overført til.