Gin

Pris
Pris - slider
DKK100DKK5.000
Kategori
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
Intet produktmatch!

Beskrivelse

Gin til alle lejligheder

Gin er in. Leder du efter den perfekte gin til grillaftener på terrassen, så se vores flotte udvalg. Leder du efter en god spiritus, som du kan læne dig tilbage med når efteråret bliver til vinter, så er der også håb for dig her på siden.
Bliv bartender i eget hjem
Man kan efterhånden ikke gå på en bar uden at se en Gin&Tonic på drinkskortet. Men hemmeligheden bag denne drink er ikke en lang bartenderuddannelse – det hele kommer an på ingredienserne og kvaliteten af disse. Derfor kan du nu blive bartender derhjemme og imponere dine gæster, venner, familie mm.
Vores store udvalg af begge denne klassiske drinks ingredienser sikrer dig i hvert fald en god start på bartenderkarrieren. Blandingsforholdet må du helt selv stå for. Du kan i øvrigt se vores store udvalg af tonic vand her. Vi har mange forskellige brands som også tilbyder forskellige smagsvarianter.

I Butik Jes Pors’ webshop finder du et bredt udvalg af kvalitetsgin, der gør de lune og knapt så lune aftener på terrassen eller i haven lidt sjovere. Find også den variant, der gør din fest næste ekstra fantastisk.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.