Ankarsrum Assistent

Pris
Pris - slider
DKK799DKK4.999
Kategori
Kategori
Se flere kategorier
Brands
Brands
Se flere brands
Serier
Serier
Se flere serier
Info
Info
Se flere serier
Ankarsrum Assisten AKM 6230 silver
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 silver

4.995,00 kr.
ankarsrum assistent creme gul
Tilbud

Ankarsrum Assistent 6230 blank creme

4.995,00 kr.
Ankarsrum Assistent rød
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 rød

4.995,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 blank sort
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 blank sort

4.995,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 koksgrå blank
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 koksgrå blank

4.995,00 kr.
Ankarsrum Assistent AKM 6230 mat hvid
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 mat hvid

4.995,00 kr.
Ankarsrum blank hvid
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 mixer højglans hvid

4.995,00 kr.
Ankarsrum blank hvid
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 mixer højglans hvid DEMO

4.195,00 kr.
Ankarsrum Assistent AKM 6230 ocean blue
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 ocean blå

4.995,00 kr.
Ankarsrum assistent akm 6230 orange
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 orange

4.995,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 blå
Tilbud

Ankarsrum Assistent AKM 6230 Royale Blue

4.995,00 kr.
Ankarsrum forrestgreen
Tilbud

Ankarsrum Assistent mixer AKM 62390 forrest green

4.995,00 kr.
Ankarsrum Assistent mixer solgul
Tilbud

Ankarsrum Assistent mixer AKM 6290 solgul

4.995,00 kr.
Ankarsrum Assistent råkostjern
Tilbud

Ankarsrum Assistent råkostjern

799,00 kr.
ankarsrum assistent 6230 mat sort
Tilbud

Ankersrum Assistent AKM 6230 mat sort

4.995,00 kr.
Tilbud

Ankersrum Assistent De Luxe Pakken

1.849,00 kr.
Ankarsrum kødhakker
Tilbud

Ankersrum Assistent kødhakker

949,00 kr.

Beskrivelse

Ankarsrum Assistent
Pålidelig, stærk, høj kvalitet, multifunktionel – det er blot nogle af de ord, du kan forbinde med køkkenmaskinen Ankarsrum Assistent.  Med sine mange kvaliteter er den et godt og alsidigt valg for dig, der ønsker mange funktioner i en maskine, og samtidig ønsker at bevare en høj kvalitet.  Snart kan du sætte tænderne i din yndlingsret, for Ankersrum Assistent gør madlavning nem og hurtig. Med de mange tilbehørspakker løber du sent tør for nye veje, du kan tage i madlavningen. Det er et perfekt valg for alle madglade personer.

Og er der i virkeligheden noget bedre end at lade kreativiteten løbe frit og kaste sig ud i nye madlavningsprojekter? Med Ankarsrum Assistent er der næsten ingen begrænsninger. Det er kun dig, der bestemmer, om det skal være brød, pasta, smoothie eller noget helt fjerde, menuen står på i dag.

Er udstyret med en 7-liters røreskål, der gør det nemt for dig at blande, røre og ælte. Du kan glæde dig over, at der er plads nok. Samtidig har den en stabil rørefunktion, så du kan lade maskinen ælte dejen helt uden problemer. Den store skålstørrelse giver en kapacitet på helt op til 5 kilo dej. En meget  kraftfuld køkkenmaskine.

Maskinen passer perfekt til dit køkken

Denne køkkenmaskine vil helt sikkert tilføre noget ekstra til dit køkken. Du kan slå dig løs med alle Ankarsrum Assistents mange funktioner. For eksempel kan du bruge røremaskinen til at bage lækkert brød eller hakke en god omgang råkost salat med Ankarsrum Assistens råkostjern. Er du mere til pasta er det også muligt.  Med Ankarsrum Assistents er der mange muligheder for at kokkerere i køkkenet. Ankarsrum Assistent er det perfekte valg til dit køkken.

Ankarsrum Assistent vil uden tvivl gøre dit arbejde køkkenet lettere. Det skal gerne være en forkælelse for dig at få lidt ekstra assistance fra din nye køkkenmaskine. Så har du både mere tid og overskud til at ordne andre ting eller blot nyde effektiviteten og bruge tiden på en velfortjent pause.

Køb din Ankarsrum Assistent her
Ankarsrum Assistent findes i et stort udvalg af farver og med en lang række tilbehør. Du kan finde det hele ved Butik Jes Pors, hvor vi har et gigantisk udvalg af køkkentilbehør. Køb din Ankarsrum Assistent her.
Vi tilbyder gerne vejledning om køkkenudstyret og finder sammen frem til den løsning, der passer bedst for dig.

Ankarsrum  laver dine dine yndlingsboller. Fyld ingredienserne i skålen. Tænd køkkenmaskinen. Lav dig en kop kaffe, og nyd at Ankarsrum Assistent Køkkenmaskine gør arbejdet for dig. Du slipper for at få beskidte hænder, og samtidig sparer du tid. Nemmere bliver det vist ikke. Dit arbejde bliver mere effektivt med en køkkenmaskine fra Ankarsrum.
Om Ankarsrum
Køkkenmaskinen var oprindeligt produceret til professionelt brug, men er sidenhen udviklet og re-designet til husholdninger. Grundtanken er den samme – køkkenmaskinen skal være let anvendelig, driftssikker og robust. Det er ikke kun i hjemlandet Sverige, at maskinen har fået succes. Med mere end 80 år på bagen og distributører over hele verden er Ankarsrum køkkenmaskiner et kvalitetsbevidst og sikkert valg.
Vælg Ankarsrum Assistent i flere farver
I webshoppen finder du Ankarsrum Assistent 6230-modellen i flere farver. Den indeholder både metalskål og dejrulle, kantskraber og meget mere. Desuden medfølger en piskeskål og et ballonpiskeris. Det store tilbehørsprogram, der følger med køkkenmaskinen, gør det nemt for dig både at piske, hakke, blande, presse og meget mere.

Ønsker du et yderst veludrustet køkken, finder du De Luxe Pakken. Med denne pakke får du den komplette kødhakker, citruspresser og blender til din Ankarsrum Assistent køkkenmaskine.

Med Ankarsrum Assistent produkter skaber du tid og overskud i dit køkken. Aldrig har det været så nemt og smart at lave maden fra bunden i egne omgivelser. Find din variant hos butikjespors.dk.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.