WMF bestik

Pris
DKK499DKK899
Brands
Kategorier
Tilbud

WMF bestik 30 dele i blank stål FIRENZE/Florence

899,00 DKK
Tilbud

WMF bestik ATRIA 24 dele blank

499,00 DKK
Tilbud

WMF bestik Düne 24 dele blank

799,00 DKK
Tilbud

WMF bestiksæt Boston

799,00 DKK
Tilbud

WMF bestiksæt Denver

699,00 DKK
Tilbud

WMF bestiksæt Palermo

499,00 DKK
Tilbud

WMF grill knive – extra lange

499,00 DKK
Tilbud

WMF Philadelphia 24 dele blank

499,00 DKK
Tilbud

WMF Philadelphia 24 dele mat

599,00 DKK
Tilbud

WMF steakbestik i gaveæske

499,00 DKK

Beskrivelse

Prikken over i´et på et veldækket bord med WMF Bestik
Måltiderne bliver bare dobbelt så velsmagende, når middagen serveres på et elegant, velopdækket bord. Der findes intet mere indbydende end en perfekt bordopdækning, hvor servietterne står knivskarpt, dugen er ren og velstrøget, bordpynten særligt udvalgt til anledningen og servicen nøje sammensat af smukt bestik, krystalklare glas og æstetiske tallerkner.

WMF er en anerkendt og beundret tysk virksomhed, der leverer bordservice og køkkenudstyr i særklasse. Virksomheden tilbyder service af høj kvalitet i funktionelt og smukt udformet design, der opfylder selv de strengeste designstandarder. WMF-bestik vil helt sikkert også passe ind på middagsbordet hos dig.
Stolt forhandler af WMF Bestik
Hos Butik Jes Pors er vi de stolte forhandlere af et stort udvalg af det elegante bestik. Vi tilbyder sættene Denver, Boston, Philadelphia, Firenze, Atria og flere endnu. Bestiksættene fås i 24 eller 30 dele og tåler opvaskemaskine. Desuden finder du WMF grillbestik i webshoppen. Grillbestikket kommer i gaveæsker og er den perfekte overraskelse til manden, der har alt.

De mange bestikvarianter gør det muligt for dig at finde det design, du vil dække dit smukke middagsbord op med. Så kære kunde: Tjek vores webshop ud, og lad dig inspirere at det enkle, elegante design, som WMF-bestik repræsenterer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.