Stavblender

Pris
DKK145DKK2.345
Brands
Kategorier
Tilbud

Bamix Babyline stavblender

1.499,00 DKK
Tilbud

Bamix Baking stavblender

2.199,00 DKK
Tilbud

Bamix BBQ stavblender

1.599,00 DKK

Bamix kød kniv

195,00 DKK

Bamix multiblad

145,00 DKK
Tilbud

Bamix Processor

445,00 DKK
Tilbud

BAMIX Superbox rød

2.299,00 DKK
Tilbud

BAMIX Superbox sort

2.199,00 DKK
Tilbud

Bamix Superbox XL sort

2.299,00 DKK
Tilbud

BAMIX SwissLine COLORLINE cream

1.495,00 DKK
Tilbud

BAMIX SwissLine COLORLINE Lagune blå

1.495,00 DKK
Tilbud

BAMIX SwissLine COLORLINE Lime

1.495,00 DKK
bamix mint
Tilbud

BAMIX SwissLine COLORLINE Mint

1.495,00 DKK
Tilbud

BAMIX SwissLine COLORLINE Sort

1.495,00 DKK
Tilbud

BAMIX Swissline rød

1.499,00 DKK
Tilbud

BAMIX Swissline silver

1.699,00 DKK
caso HB2200 Pro blender
Tilbud

CASO HB2200 PRO stavblender

695,00 DKK
Tilbud

KitchenAid stavblender cream

1.799,00 DKK
kitchenaid stavblender sort
Tilbud

KitchenAid stavblender sort

1.395,00 DKK
Tilbud

KitchenAid stavblender stål

995,00 DKK

Beskrivelse

Her finder du din nye stavblender
Stavblenderen er fantastisk i et køkken, og har en lang række anvendelsesmuligheder. Den kan bruges, når der eksempelvis skal koges suppe på en kold vinterdag, eller hvis en sommerdag kalder på en hjemmelavet smoothie. Kun fantasien sætter egentlig grænserne for stavblenderens mange anvendelsesmuligheder, og hos Butik Jes Pors finder du et stort udvalg af stavblendere, som alle er kendetegnet ved at være af højeste kvalitet, og så er der ofte kræset for designet.
Stavblender i høj kvalitet
Hos Butik Jes Pors går vi meget op i kvalitet, og vores store udvalg af produkter afspejler dette, og dette gælder også indenfor vores udvalg af stavblendere. De fleste af de stavblendere, som vi fører i butikken, leveres med en tilbehørspakke, så du kan opleve de mange muligheder med en stavblender, og kan eksperimentere med hakning, piskning og naturligvis blende. Som sagt er mulighederne mange med en stavblender, og ethvert køkken bør indeholde en sådan.
De bedste produkter
Hos Butik Jes Pors er vi kræsne med de produkter, som indgår i vores sortiment. Kun det bedste er godt nok, og derfor kan du være sikker på høj kvalitet, når du anskaffer køkkenudstyr igennem os. Vi samarbejder med markedets førende producenter, og har fingeren på pulsen i branchen, så vi altid kan tilbyder vores kunder markedets bedste produkter.
Fantastisk udvalg af stavblendere
Vi er alle forskellige, og vores behov er det samme,. Derfor fører vi et kæmpe udvalg, så du kan finde det helt rigtige køkkenudstyr. Du finder altså et fantastisk udvalg af stavblendere, så du kan finde den helt rigtige til dine behov. Vi ved også, at køkkenet er mange familiers samlingspunkt, og at mange går op i designet af deres køkken. Dette imødekommer vi ved at have et stort udvalg, hvor de enkelte produkter findes i flere forskellige farver, så du kan finde en, som passer i dit køkken.  Du er altid velkommen i vores butik, som er beliggende i Højbjerg, hvor du kan se vores store udvalg af stavblendere og få dem demonstreret af vores dygtige og hjælpsomme medarbejdere, som også er klar med råd og vejledning. På vores hjemmeside findes mere information om de enkelte produkter, ligesom disse også kan bestilles til levering på en ønsket adresse. Vi stræber efter hurtig levering, og vi pakker dagligt. Køb en stavblender i dag, og oplev de mange muligheder, som denne giver dig i køkkenet.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.