Grillbestik

Pris
DKK499DKK3.999
Brands
Kategorier
Tilbud

Barbecue sæt – 3 dele – poleret stål

745,00 DKK
Tilbud

Damascus steakknive i oliventræ 6 stk

1.998,00 DKK
gense old farmer grillbestik sort 4 sæt
Tilbud

Gense Old Farmer grillbestik sort 4 sæt

599,00 DKK
Tilbud

Laguiole 2 knive oliven

825,00 DKK
laguiole 2 knive oliven - gul
Tilbud

Laguiole 2 knive oliven-gul

825,00 DKK
Tilbud

Laguiole 4 assorterede knive

1.650,00 DKK
Tilbud

Laguiole 4 orange knive

1.650,00 DKK
Tilbud

LaGuiole en Aubrac BBQ sæt i taske

2.398,00 DKK
laguiole Goyon-chazeu 4 sæt assorteret
Tilbud

Laguiole Goyon-Chazeau 4 x sæt

3.300,00 DKK
Tilbud

Laguiole grønne 4 sæt

3.300,00 DKK
Tilbud

Laguiole gule 2 sæt

1.650,00 DKK
laguiole lilla sæt
Tilbud

Laguiole lilla sæt

825,00 DKK
LaGuiole 2 sæt lyserøde
Tilbud

Laguiole lyserøde 2 sæt

1.650,00 DKK
Tilbud

Laguiole oliven 2 sæt

1.650,00 DKK
Tilbud

Laguiole rød/orange 4 sæt

3.300,00 DKK
Tilbud

Laguiole røde 4 sæt

3.300,00 DKK
Tilbud

Laguiole Samba steak knive

3.985,00 DKK
Tilbud

Signum grillknive 6 stk

599,00 DKK
Tilbud

WMF grill knive – extra lange

499,00 DKK
Tilbud

WMF steakbestik i gaveæske

499,00 DKK

Beskrivelse

Grillbestik

Er du glad for grill og en god bøf, kan du måske nikke genkendende til, at et godt stykke kød fortjener en ordentlig behandling. Også når det skal spises. Vælger du at bruge et lækkert sæt grillbestik, kan du skære i kødet helt ubesværet og undgå at kødet flosser. Det vil uden tvivl gøre noget godt for oplevelsen af at spise et godt stykke kød.
Du kan kende et godt sæt grillbestik på dets design og skarphed. Det gør bestikket særligt egnet til at skære i kød. Vil du gerne have smukt grillbestik, kan designet af skaftet og overgangen til blad eller tænder have stor betydning. Måske foretrækker du et kraftigt skaft, et skaft fyldt med farver eller måske falder et helt simpelt udtryk i din smag. Uanset, hvad du foretrækker, finder du ved Butik Jes Pors et stort udvalg af alt det bedste grillbestik. Du kan se vores udvalg af grillbestik på webshoppen eller komme forbi butikken i Højbjerg.

Hvorfor vælge steak knive?

Sammen med en god steak hører også en god steak kniv. En steakkniv vil være det helt rette redskab for dig, der elsker at nyde en god steak. For steakkniven giver dig nemlig det helt rigtige tag på et lækkert stykke kød, så du kan behandle det godt og nyde ekstra saft og kraft fra kødet.
Særligt karakteristisk for en steakkniv er, at den er udstyret med et skarpt og spidst knivblad. Bladets skarphed  gør det nemmere at skære gennem kød. Når du sætter kniven i kødet vil den skære, som om den kører gennem smør. Når du bruger en meget skarp kniv til at skære kødet med, bibeholdes kødsaften. Samtidig hjælper det skarpe blad med, at du kan skære sikkert gennem kødet uden at bruge en masse kræfter. Du slipper altså for at “save” eller hakke i kødet, og kan bevare alle de gode kvaliteter i kødet. Med hjælp fra en steakkniv kan du glæde dig til en delikat oplevelse af at skære gennem kødet og spise det – helt uden besvær.

Hvad er afgørende for at finde de bedste grillknive og gafler?

Når du er på udkig efter det helt rigtige sæt grillbestik, er der flere faktorer du kan kigge efter. Her kan du være opmærksom på bestikkets skaft og stivhed samt hvor mange tænder, der er på gaflen.
Skaftet på bestikket har betydning for, hvordan det føles at holde på og spise med bestikket. Det er individuelt, hvad der føles mest komfortabelt, derfor er det ofte en fordel at have bestikket i hånden, før du tager en beslutning.
Bestikkets stivhed er afgørende for, at du kan skære stabilt i kødet. En god stivhed sikrer, at du kan skære jævnt ned gennem kødet.
En gaffel, der er særligt egnet til kød, har skarpe tænder og ofte kun 3 tænder. Det gør, at du nemmere kan holde fast i kødet, når du skærer i det. Men det kan være en ulempe, hvis du ønsker også at spise andet mad med gaflen. Derfor kan du med fordel kigge efter grillbestik, hvor gaflen har 4 skarpe tænder.
Hos Butik Jes Pors finder du grillbestik til ethvert behov, og vi står altid klar til at vejlede, hvis du har spørgsmål.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.