DeBuyer

Pris
DKK28DKK5.928
Brands
Kategorier
Tilbud

35 forskellige næser i æske fra deBUYER

778,00 DKK
b-bois flexibel vender
Tilbud

B-BOIS fleksibel vender

148,00 DKK
b-bois hulske
Tilbud

B-BOIS hulske

148,00 DKK
b-bois kage kniv
Tilbud

B-BOIS kage kniv

148,00 DKK
b-bois stamper - puree presse
Tilbud

B-BOIS opøserske

148,00 DKK
b-bois aflang ske
Tilbud

B-BOIS ske aflang

148,00 DKK
b-bois ske aflang perforeret
Tilbud

B-BOIS ske aflang perforeret

148,00 DKK
b-bois spaghetti opøser
Tilbud

B-BOIS spaghetti opøser

148,00 DKK
stamper b-bois
Tilbud

B-BOIS stamper – puree presse

148,00 DKK
B-Bois stege gaffel fra deBuyer
Tilbud

B-BOIS stege gaffel

138,00 DKK
b-bois vinklet spatel
Tilbud

B-BOIS vinklet spatel

148,00 DKK
Tilbud

B-BOIS vinklet spatel med huller

148,00 DKK
Tilbud

Bain Marie fra deBUYER

448,00 DKK
Tilbud

Chokolade gafler 10 stk.

398,00 DKK
Tilbud

De Buyer blinis pande 90% i kobber.

528,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande Inocuivre serien 10 cm

688,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande Inocuivre serien 20 cm

1.549,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande Inocuivre serien 24 cm

1.848,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande Inocuivre serien 28 cm

2.198,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande Inocuivre serien 32 cm

3.598,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande PRIMA MATERA serien 20 cm

2.598,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande PRIMA MATERA serien 24 cm

2.998,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande PRIMA MATERA serien 28 cm

2.748,00 DKK
Tilbud

De Buyer kobberpande PRIMA MATERA serien 32 cm

4.998,00 DKK
Tilbud

De Buyer omelet pande B-element

358,00 DKK
debuyer paela pande 2 ører 24 cm

deBUYER paella pande 36 cm

268,00 DKK548,00 DKK
debuyer paela pande 2 ører 24 cm

deBUYER paella pande 28 cm

268,00 DKK548,00 DKK

Beskrivelse

Køkkengrej fra deBuyer
Når vi snakker om godt fransk køkkengrej, kommer vi ikke uden om det kendte mærke deBuyer. Virksomheden blev etableret for 180 år siden. Det er en virksomhed, hvor de stolte håndværkstraditioner er i centrum. Der skabes kvalitetsprodukter til både privat og professionelt brug. Virksomheden er en førende producent af køkkenudstyr i topkvalitet. Hos Butik Jes Pors har vi Danmarks største udvalg af produkter fra denne fantastiske producent. Lige fra gryder og pander til tærteforme, stålforme og sprøjteposer. Du kan helt sikkert finde det produkt, som du søger, her i vores webshop. Forkæl dig selv med det skønneste køkkengrej, så du kan bage og kokkerere efter alle kunstens regler.
Køkkenudstyr i fransk kvalitet
De fleste mennesker holder af det franske køkken. Nogle af de lækre madvarer, som vi især har taget til os her i Norden, er de gode franske oste, olivenolie, croissanter og macarons. Men også gode simreretter som coq au vin og andre vidunderlige retter, er kommet på menukortet hos danskerne. Fransk gastronomi står for luksus og kvalitet, og den passion for god madlavning og anvendelse af gode råvarer er noget, som vi har taget til os i de danske køkkener. At have det rigtige køkkenudstyr betyder meget for os, når der skal laves god mad og tilbringes mange skønne stunder i køkkenet. Hvis du går meget op i at bage, er der nogle meget anvendelige bageforme samt avancerede tylle sæt, så der ikke bliver nogen undskyldning for at kunne lave festkager til den helt store guldmedalje. Mange her i Danmark har set “Den store bagedyst” og har fået mod på at forsøge at gøre kunsten efter. Det kræver, ud over masser af øvelse, også, at man har det rigtige udstyr til bageriet. Et topsæt med enten lige eller bølgede udstikkere med diameter fra Ø3 til Ø 11 cm, i alt 9 stk. i sættet, er også en god ting, når du vil kreere bagekunst. Og når kagerne skal pyntes med chokolade, eller der skal laves chokolade og konfekt til jul, har vi et sæt med 10 forskellige gafler i stål og håndtag i polypropylene, specielt beregnet til chokolade.
deBuyer står for topkvalitet
Det rigtige valg, når der skal vælges nyt køkkenudstyr, er nogle kvalitetsprodukter, der kan holde i mange år, og som samtidig bliver ved med at være smukke og nemme at bruge, selv efter flittigt brug gennem årene. Tag fx carbonne steel panderne uden belægning. Jo mere panderne bliver brugt, jo mere slip effekt får de. Jo mere sorte, de bliver i bunden, jo bedre. Panderne kan også bruges til induktion, og så kan de puttes i ovnen også. Brug aldrig sæbe på panderne, for så forsvinder det gode slip let lag, som de har fået. De fantastiske pander fås i mange forskellige størrelser, og du kan også få pandekagepander og pander til blinis samt til paella i samme serie.

Vores store udvalg af pander og gryder samt bradepander i kobber fra samme producent er også køkkengrej i luksusklassen. Kobber har en fantastisk varmelede evne, så der er ikke noget at sige til, at mange mesterkokke foretrækker køkkentøj i kobber. Og så er det samtidig utroligt smukt, at have sine kobbergryder og pander hængende frit fremme i køkkenet sammen med lidt tørrede krydderurter, tørrede chili og hvad der nu ellers er lækkert at bruge i madlavningen.
Fantastisk udvalg af deBuyer
Hos Butik Jes Pors kan du få næsten alt inden for deBuyer køkkenudstyr. Vi har Danmarks største udvalg fra denne producent, så det er en fornøjelse af udvælge lige præcis de produkter, som du har brug for. Og du går heller aldrig fejl af at give et af de dejlige produkter i gave til nogen, der går op i at bage eller lave god mad. Kom og se vores fysiske butik på Chr. X’s Vej 175, 8270 Højbjerg, hvor vi har gratis parkering, eller du kan handle her i vores webshop. Vi pakker og sender hver dag. Og der er fragtfri levering, når du køber for over 500 kr. her hos os.
Stolte håndværkstraditioner kendetegner deBuyer
Det franske køkken har altid været en kæmpe inspirationskilde i Norden. Olivenolie, croissanter, macarons og ost er blot nogle af de lækre madvarer, vi har taget til os. Anerkendelse, kvalitet og luksus er det, vi forbinder fransk gastronomi med. Den store interesse for madlavning i vinlandet mod syd har skabt fransk køkkenudstyr af højeste kvalitet. DeBuyer er én af de virksomheder.
Om deBuyer køkkenudstyr
Virksomheden, deBuyer, blev etableret for 180 år siden i Val d´Ajol i Vosges-området. Brandet vægter sine franske rødder højt og er stolte over det sjældne knowhow generationer har udviklet i virksomheden. Håndværket er i centrum, når deBuyer skaber produkter, og du kan være sikker på, at din gryde er håndpoleret for at give den det sidste, perfekte finish. De stolte håndværkstraditioner er med til at gøre deBuyer til en førende producent af køkkenudstyr til både privat og professionelt brug.
Danmarks største udvalg af deBuyer
Hos butikjespors.dk finder du Danmarks største udvalg af deBuyer produkter. Fra gryder og pander til tærteforme, sprøjteposer og stålforme. Du finder med sikkerhed det produkt, du leder efter i vores webshop. Find din indre kok eller konditor frem, og forkæl dig selv med unikke produkter fra deBuyer.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
for at få nyheder, specielle tilbud og andre rabatter.