Generelt

Som besøgende på vores website er du i sikre hænder. Nedenfor fremgår vores datapolitik, som omhandler de oplysninger vi indsamler for at sikre brugeroplevelsen på vores side. Ydermere beskriver vi, hvorfor du med ro i sjælen kan navigere rundt på vores side uden at bekymre dig om, om vi misbruger dine digitale fodspor på siden.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmeside, som er data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet el. lign). Disse data har til formål at genkende din enhed og øge brugervenligheden samtidigt med at de husker indstillinger, målretter annoncer mm.

Det er muligt at slette sine cookies og alternativt blokere dem.
Sletter eller blokerer du dog dine cookies, vil de annoncer du får vist ikke være ligeså relevante for dig. Desuden vil der oftere blive vist annoncer for dig.

Guides til sletning af cookies

Slet cookies for Safari på din mac 
Slet cookies for Safari på din iPhone, iPad eller iPod touch
Slet cookies for Google Chrome på Android enheder
Slet cookies for Google Chrome på din computer
Slet cookies for Microsoft Edge på din computer

Vores hjemmeside indeholder cookies fra nogle af de mest hyppige tredjeparter.

Personoplysninger

Når du tilgår vores hjemmeside registreres dine personoplysninger. Personoplysninger er informationer, som føre tilbage til dig. Dette kan b.la. være oplysninger om din computer eller mobiltelefon, IP-nummer, geografisk placering, samt din navigering på siden. Disse oplysninger kan blive brugt ifm. nyhedsbreve, konkurrencer, undersøgelser mf.

Såfremt du giver samtykke til og indtaster dit navn, e-mail, adresse, telefonnummer og betalingsoplysninger kan disse informationer også behandles. Som regel vil disse informationer kun være aktuelle at tilgå ved oprettelse af et køb eller login.

Formål med opbevaring af oplysninger

Disse oplysninger har til formål at identificere dig som bruger, sådan at de annoncer, du måtte få vist, får størst mulig relevans. Ydermere bruges oplysningerne til at registrere køb og betalinger, samt sikre at de services, som du efterspørger, bliver leveret på korrekt vis – dette kan eksempelvis være nyhedsbreve, meddelelser etc.

Sikkerhedsforanstaltninger

Der er foretaget tekniske- samt organisatoriske foranstaltninger mod at de oplysninger, vi måtte besidde, vil blive slettet, offentliggjort, manipuleret, forringet eller misbrugt i strid med lovgivningen.

Tidsramme for opbevaring af oplysninger

Oplysningerne gemmes i den periode, som er tilladt i henhold til lovgivningen. De bliver slettet, når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dem. Perioden for opbevaring afhænger af oplysningen samt baggrunden for opbevaring – derfor er det ikke muligt at præcisere periodens generelle længde.

Videregivelse af oplysninger til tredjeparter

De oplysninger, der er kendt, videregives til en række tredjeparter. Disse tredjeparter behandler oplysninger på vores vegne og må ikke benytte dem til egne formål. Som tidligere nævnt vil personoplysninger så som navn, e-mail, adresse mf. kun videregives, såfremt der er givet samtykke til dette.
Vores databehandlere består udelukkende af selskaber i EU eller i lande, som har krav til tilstrækkelig beskyttelse af dine oplysninger.

Indsigt i oplysninger samt klager

Det er altid din ret at få oplyst præcis hvile personoplysninger, vi behandler om dig. Desuden kan du til hver en tid frabede at oplysningerne anvendes. Ydermere kan du få tilbagekaldt dit samtykke til, at oplysninger om dig bliver behandlet. Hvis oplysninger, som måtte blive behandlet, er forkerte, har du ret til at få slettet eller rettet disse. Dette sker ved at kontake os på: jes@butikjespors.dk.

Føler du, at vores behandling af dine personoplysninger er forkert, og ønsker du at klage, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Jes Pors, Butik Jes Pors
ADRESSE: Chr. X ´s Vej 175
POSTNR: 8270 Højbjerg
Telefon: +45 26 63 60 93
Email: jes@butikjespors.dk
CVR:88832159

Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk’s sikre sider Online Tryghed